IRON LADY BROOKLYN bakt gezond

Mijn naam is Judith, geboren en getogen in Limburg om vervolgens in Brabant écht volwassen te worden. Sinds 2012 woon ik in Breukelen en dat bevalt me goed. Mijn 'daytime job' is die van (privacy) business consultant (Iron Lady Consulting) en ik werk inmiddels al een jaar of 15 in de IT detachering. Vanaf 2018 werk ik als zelfstandige (zonder personeel) en daardoor heb ik ruimte gecreëerd voor andere activiteiten dan alleen maar werken in de IT. 

Ik sport al mijn hele leven, begonnen met gym, daarna tennis, atletiek, skiën, fitness, steps-aerobics, basketball....Inmiddels houd ik het bij (cross)fitness en tennis (en af en toe skiën), want tja, zoveel vrije tijd is er nou ook weer niet! 

Daarnaast ben ik een Bourgondiër, want ja, ik kom wel uit het Zuiden. Dat neemt niet weg dat lekker eten en gezond niet samen kunnen gaan. Sinds ik een jaar of 3 geleden wat intensiever ben gaan trainen en ben gaan letten op mijn eetpatroon, merkte ik hoeveel invloed voeding heeft op je energie en fitheidsgevoel. Ik ben me toen gaan verdiepen in meer gezonde doch lekkere baksels, met goede voedingswaarden en smaak. Het afgelopen jaar heb ik mijn omgeving dan ook regelmatig verwend met mijn baksels, en omdat ik enthousiaste reacties kreeg ontstond het idee om gezonde taarten, cake en snacks aan te bieden via een website. 

Ik richt mij vooralsnog op de kern Breukelen, maar ook andere gemeenten binnen Stichtse Vecht behoren tot mijn markt. En wie weet daarbuiten.....de wereld houdt tenslotte niet op bij Stichtse Vecht!

Ben je enthousiast? Vertel het rond!

Heb je tips? Vertel het mij....

Liefs, Judith


 

Judith
Judith
Iron Lady
Iron Lady